دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اسلامی: آژانس به تهدیدات اتمی رژیم صهیونیستی ورود کند

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: مسئولیت هرگونه اتفاق برعهده آزانس انرژی اتمی است؛ زیرا رژیم صهیئنیستی نه ان پی تی و نه پادمان را امضا نکرده و امروز در حال تهدید جهان با بمب اتمی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمداسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی صبح امروز چهارشنبه در حاشیه هیئت دولت، اظهار داشت: طی نامه ای به رئیس آژانس انرژی اتمی به صراحت اعلام کرده ایم که سران رژیم صهیونیستی هم وزیر این رژیم و هم نخست وزیر اسرائیل در سازمان ملل؛ فلسطینیان و ایران را تهدید به حمله اتمی کرده اند که باید آژانس به این موضوعات ورود کند.

 

وی افزود: مسئولیت هرگونه اتفاق برعهده آژانس انرژی اتمی است؛ زیرا رژیم صهیونیستی نه ان پی تی و نه پادمان را امضا نکرده و امروز در حال تهدید جهان با بمب اتمی است.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در اجلاس اخیر همه کشورها اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین را محکوم کردند، اما انتظار این است که آژانس انرژی اتمی ورود جدید به این موضوع داشته باشد.

 

اسلامی گفت: به دستور آقای رئیس‌جمهور برای پیشبرد نیروگاه‌های اتمی به ظرفیت 20 هزار مگاوات، کارگروهی به ریاست آقای مخبر تشکیل داده‌ایم.

 

وی افزود: دومین جلسه این کارگروه دیروز تشکیل شد. موضوع در دستور کار ما این است که اولا این برنامه جامع، جامعیت داشته باشد و همه دستگاه‌هایی که باید در آن نقش ایفا کنند در این مسیر همراه کند. ثانیا تامین منابع مالی، پشتیبانی و نحوه واگذاری آن به نحوی باشد که هم به لحاظ قانونی و هم به لحاظ ساز و کاری که می‌خواهد در دولت پشتیبانی شود و هم ساز و کاری که در سازمان انرژی اتمی باید ایجاد شود که بتواند طرح را اجرا کند.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد : ما در جلسه دیروز مصوبات جلسه گذشته را مرور کردیم که از سه مصوبه دو مصوبه کامل اجرا شده بود و تصمیمات کارگروه کاملا کارساز بوده. یک مصوبه هم تاکید شد که با توجه به موانعی که داشته بتوانند از یک شیوه دیگری آن را دنبال کنند که آن هم تامین فاینانس خارجی بود که توافقاتی برای آن صورت گرفت.

 

وی ادامه داد: در جلسه دیروز قرار شد سوخت فسیلی صرفه‌جویی شده توسط نیروگاه‌های اتمی را به سازمان انرژی اتمی واگذار کنند که با آن معادل ارزی که تحصیل می‌شود بتوان تسهیلات مالی که چه از بانک‌های ما، چه از خارج از کشور و چه از بازار سرمایه تامین می‌شود، با این صرفه‌جویی آنها را بازپرداخت کرد و عملا نگران اون حجم سرمایه‌گذاری نباشیم./ تسنی

ارسال نظر